Torstaina lähdimme siinä vähän ennen kahta helluntaisrk:n edestä punaisella, vanhalla ja vähän jo ränsistyneellä bussilla kohti Ruotsin Uppsalaa. Bussin etukyltissä luki "Elävät kivet", siis seurakunta joka matkan järjesti. Jyväskylässä oli kylmä pakkaspäivä, mutta bussissa oli tunnelma lämmin kun poimimme kyytiin Jämsäläisiä ja Tamperelaisia ja rukoilimme matkan onnistumisen ja turvallisuuden puolesta. Moni luulisi että matka keskisuomesta tosiaan taittuisi keveästi muutamassa tunnissa turkuun... Meillä meni n.6h ennenkuin Turun satamaan asti kaikkien kahvittelujen ja vessataukojen jälkeen päästiin! Nooh... Laivaan oli tosi kiva päästä jo siinä vaiheessa :)
Laivalla vaihdettiin valuuttaa... sata euroa muuttui tuosta noin vaan 850kruunuksi, (parikymppiä siis  meni vaihtopalkkiota laivalle...) no eipä oltaisi ilman ystävän apua saatu vaihdettua paljon mitään (J.B kuvitteli alku viikosta, että kyllä me pärjätään vaikka mikä tulisi ja tuhlasi huoletta varaamani matkarahat jo etukäteen... ei sen puoleen, kyllä minäkin laitoin meikkeihin jokusen kympin...!)
Harvoin sitä menee laivalle selvinpäin ja olemaan selvänä... joku varmaan sanoisi ettei ikinä, mutta meiltä se onnistui hyvin helposti!
Huomenna kerron sitten lisää matkasta ja sen kulusta, nyt väsyttää liikaa... oli se rankka, mutta antoisa ihana reissu....!
 240264.jpgHyvää yötä Jeesus myötä