Sain töitä, Toimin DNA-myyntiedustajana, ja puhelimella soittelen 6 tuntia päivässä ihmisille... Eli jos joskus JUURI SINUN puhelimesi soi ja ehdotan puhelinliittymän vaihtoa, SUOSITTELEN tarttumaan tarjoukseen! 

Joka ei oo tehnyt vastaavaa työtä, ei voi kuin kuvitella kuinka ÄRSYTTÄVÄN VITTUMAISTA on kun ihmiset on uskollisia jollekin "x"-operaattorille ja todellakin "on tyhmää maksaa liikaa" on niiden ihmisten mielestä fiksua maksaa liikaa...

MÄ EN MYISI MITÄÄN SELLAISTA MIHIN EN HENKILÖKOHTAISESTI USKO, MUTTA TIETYT TYYPIT KUVITTELEE, ETTÄ SE ON PELKKÄÄ "KIUSAUSTA" JA "SAALISTUSTA", KUN KAUPATAAN TOISTA OPERAATTORIA!!! USKOMATONTA!!!

TIETYSTI haluaisin töihin mielummin aluksi vaikka sihteeriksi johonkin yhtä mukavaan firmaan kuin missä nyt olen, kunhan vain saisin palkkaa elämistä varten. Tykkäisin olla myös esim. projektipäälikkö mainostoimistossa. Ja sitten taas aivan toisenlainen työhaave on huumenuorten auttaminen ja vankila-diakonityö kiinnostaisi myös.  ENITEN HALUAISIN KUITENKIN TEHDÄ TYÖTÄ MISSÄ "OMA KÄDEN JÄLKI" NÄKYY/PYSYY! 

 Nyt kun käyn vielä kouluakin nämä päivät, niin tuleehan tässä tekemistä, ja välillä se on aika rankkaakin, pitää vaan jaksaa iloisesti eteenpäin!